Menu
Your Cart

Ovlazivac h45w

Ovlazivac h45w
Ovlazivac h45w
Besplatna dostava za celu Srbiju za porudžbine preko 5.000 rsd
* Peći i kamine dostavljamo besplatno sopstvenim vozilom na teritoriji cele Vojvodine i Beograda.
  • Brend: Gorenje
  • Lokacije: Rumenka,Oslobodjenja 99
    Novi Sad,Petra Drapšina 56 lokal 5
    Novi Sad,Zeleznicka
8,990.00 RSD


Gorenje OVLAŽIVAČ VAZDUHA H 45 W

Proizvođač: Gorenje
Model: H 45 W
Površina: 20 m²
Kapacitet rezervoara: 4,5 l
Materijal kućište: Plastika
Buka: 38 dB(A)re1pW
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 17 × 35 × 17 cm
Težina jedinice: 1,2 kg
Priključna snaga: 23 W
Ostalo: Ultrazvučna tehnologija rada, Hladna para, Moderan dizajn, Poboljšava relativnu vlažnost vazduha
Ultrazvučna tehnologija: Membrana u ovlaživaču vazduha vibrira pomoću ultrazvuka, pomera vodu i ispušta sitne kapljice vode sa površine. Ventilator zatim uvlači vazduh i vlaži ga sa kapljicama vode, potom ga nežno potiskujući prema gore u Vaš prostor.
HLADNA PARA, Prirodni osećaj: Specijalna tehnologija pretvara vodu u maglu stvarajući jedinstvenu atmosferu u Vašem domu. Magla je prohladna, što daje prirodni osećaj i evocira svežinu prolećnog jutra u šumi.
3 mogućnosti dodavanja vode, Više opcija: Rezervoar za vodu možete napuniti direktno kroz mlaznicu za punjenje vode ili bez gornjeg poklopca. Treća opcija je postavljanje rezervoara za vodu ispod slavine. Održavanje odgovarajućeg nivoa vlažnosti pomaže u smanjenju statičkog elektriciteta i održava hidrataciju grla i nosa.
360º PODEŠAVANJE IZLIVA MAGLE, Personalizovana kontrola magle: Ovaj ovlaživač stvara finu, umirujuću maglu, dok otvor od 360 stepeni sa promenljivom kontrolom magle omogućava Vam da upravljate i prilagođavate je prema Vama.
Jednostavan za korišćenje, Optimalna kontrola: Nivo vlažnosti možete podesiti jednostavno dugmetom. Plava, zelena ili limeta zelena boja dugmeta označava nivo vlažnosti (plava za visoku, a limeta zelena za nisku). Crveno svetlo će Vas takođe obavestiti kada je rezervoar za vodu prazan.
Tihi rad, Bešuman: Ultrazvučna tehnologija omogućava tihi rad šapatom (38 dB) koji Vas neće ometati dok radite ili spavate. Samo stvorite ugodan ambijent bogat vlagom i uživajte u njemu.


Molimo Vas da se prijavite kako biste napisali recenziju.


Ovlaživači i odvlaživači
Proizvodjač Gorenje
Tip aparata Ovlaživač

* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i slike bez grešaka. Za proveru informacija pozovite telefonom jedan od maloprodajnih objekata. Za artikle koje nemamo na lageru, ne garantujemo istu cenu kada ponovo budu na lageru.

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama