Menu
Your Cart

Dostava robe

Isporuka robe na teritoriji Srbije

Od Subotice do Vranja,
od Negotina do Loznice


U saradnji sa City Express kurirskom službom, kupljenu robu isporučujemo na željenu adresu, na teritoriji Srbije.Bez obzira na vrednost kupljene robe, troškovi isporuke se plaćaju po važećem cenovniku kurirske službe koja obavlja ovu uslugu.Važeći cenovnik City Express kuririske službe možete pogledati ovde.

Kupac je dužan da prilikom istovara robe, prvo pregleda pakovanje uređaja i ustanovi da li postoji fizičko oštećenje ambalaže.Ukoliko postoji fizičko oštećenje, kupac nije u obavezi da primi paket i isti odmah reklamira kuriru.

U slučaju da pakovanje nije oštećeno, a niste odmah u mogućnosti da otpakujete i pregledate fizičko stanje proizvoda, molimo Vas da ovo učinite najkasnije u roku od 24 časa.Sve naknadne reklamacije se neće uvažiti.Ukoliko postoji oštećenje proizvoda, kontaktirate kuririsku službu i Eurotehna-021 doo, kako bi reklamirali uslugu transporta.Nakon reklamacije usluge transporta, kurir sačinjava zapisnik, kako bi reklamacija ušla u proces obrade.

Oštećenja koja se ne vide na pakovanju, a nastala su prilikom transporta robe, možete u roku od 24 časa prijaviti na:

City Expressstete@cityexpress.rs ; 011/309-3000

ili

Eurotehna-021 doo

office@eurotehna.rs


Robu preko 100kg, peći na čvrsto gorivo i peći na pelet, nismo u mogućnosti da isporučujemo na teritoriji cele Srbije.
Za teritoriju Vojvodine vrši se isporuka do adrese.
Ne unosimo u stambeni objekat!

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama