Menu
Your Cart

Dostava robe

Isporuka robe na teritoriji Srbije

Od Subotice do Vranja,
od Negotina do Loznice


U saradnji sa City Express kurirskom službom, kupljenu robu isporučujemo na željenu adresu, na teritoriji Srbije.Za vrednost kupljene robe manju od 5.000 dinara, troškove isporuke snosi kupac u iznosu od 500 din. Za porudžbine preko 5.000 dinara, troškove ispšoruke snosi Eurotehna-021 doo.

Kupac je dužan da prilikom istovara robe, prvo pregleda pakovanje uređaja i ustanovi da li postoji fizičko oštećenje ambalaže.Ukoliko postoji fizičko oštećenje, kupac nije u obavezi da primi paket i isti odmah reklamira kuriru.

U slučaju da pakovanje nije oštećeno, a niste odmah u mogućnosti da otpakujete i pregledate fizičko stanje proizvoda, molimo Vas da ovo učinite najkasnije u roku od 24 časa.Sve naknadne reklamacije se neće uvažiti.Ukoliko postoji oštećenje proizvoda, kontaktirate kuririsku službu i Eurotehna-021 doo, kako bi reklamirali uslugu transporta.Nakon reklamacije usluge transporta, kurir sačinjava zapisnik, kako bi reklamacija ušla u proces obrade.

Oštećenja koja se ne vide na pakovanju, a nastala su prilikom transporta robe, možete u roku od 24 časa prijaviti na:

City Expressstete@cityexpress.rs ; 011/309-3000

ili

Eurotehna-021 doo

office@eurotehna.rs


Robu preko 100kg, peći na čvrsto gorivo i peći na pelet, nismo u mogućnosti da isporučujemo na teritoriji cele Srbije.
Za teritoriju Vojvodine vrši se isporuka do adrese.
Ne unosimo u stambeni objekat!

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama