Menu
Your Cart

Masina za sudove dwb-601252c

Masina za  sudove dwb-601252c
Masina za sudove dwb-601252c
Besplatna dostava za celu Srbiju za porudžbine preko 5.000 rsd
* Peći i kamine dostavljamo besplatno sopstvenim vozilom na teritoriji cele Vojvodine i Beograda.
  • Brend: Vivax
  • Lokacije: Rumenka,Oslobodjenja 99
    Novi Sad,Petra Drapšina 56 lokal 5
    Novi Sad,Zeleznicka
29,990.00 RSD
Osnovni podaci o proizvodu
VIVAX ugrađena mašina za pranje sudova DWB-601252C svojim kapacitetom omogućava lako i efikasno pranje 12 standardnih kompleta posuđa.

Ova veš mašina obezbeđuje prostor za 12 kompleta posuđa u dve velike korpe i korpu đeladi, koja se nalazi u donjoj korpi. Gornja korpa ima dodatnu policu na rasklapanje za šolje. Kontrolna tabla sa LED signalizacijom nalazi se sa gornje strane vrata, što sve funkcije čini lako vidljivim i lako dostupnim. Inovativna tehnologija, veliki broj različitih programa i specijalnih funkcija temeljno peru sve vrste posuđa.

VIVAX ugrađena mašina za pranje sudova DWB-601252C ima 5 programa pranja koji uključuju: "Intenzivno pranje" - program za teško zaprljano posuđe; "90 minuta brzog programa" i "Ultra brzo pranje".

Za dodatnu uštedu energije mogu se koristiti 2 funkcije: "Half charge", i funkcija "Odloženi početak pranja", koja omogućava da se početak pranja odredi u trenutku kada je cena električne energije niža.

Mašina za pranje veša ima AquaStop uređaj na vezi sa vodosnabdevanjem koji sprečava vaše domaćinstvo od neželjenih poplava u slučaju pucanja creva za snabdevanje.
Sve specifikacije
Kapacitet kompleta posuđa12
Broj programa5
ProgrameIntenzivno, univerzalno, EKO, 90 min, brzo pranje
Dodatni tasteriIncl.,/off, izbor programa, polu-trošak, tajmer
EkranuLED signalizacije
Broj korpi2
Gornja prskalica za mazanjeDa
Donja prskalica za mazanjeDa
Prskalica na vrhu koferaNe
Oprema za korpeGornja + donja korpa sa fiksnim zagradama; Presavijanje police sa priborom i držač za čaše na rasklapanje u gornjoj korpi; Korpa za jelo u donjoj korpi
Oprema sa uređajemSkup instalacionog pribora (šrafovi, zagrade, zaštitna nalepnica za radnu ploču), slani levak; Dužina odvoda/creva za snabdevanje Aqua Stop uređajem/kablom za napajanje: 1400mm/1500mm/1500mm; Uputstvo za upotrebu i instalaciju
Zaštita od prelivanja vodeDa
AquaStop na vodovoduDa
Energetska efikasnostE
Buka (dB)55
Boja-
MaterijalMetal
Širina (cm)59.8
Visina (cm)81.5
Dubina (cm)55
Širina pakovanja (cm)64.5
Visina pakovanja (cm)87.1
Dubina pakovanja (cm)64.5
Težina uređaja (kg)38.8
Napajanje220-240V AC
Sudomašine
Proizvodjač Vivax
Boja Inox
Tip Ugradna
Širina 59,8cm
Broj kompleta 12
Broj korpi 2

* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i slike bez grešaka. Za proveru informacija pozovite telefonom jedan od maloprodajnih objekata. Za artikle koje nemamo na lageru, ne garantujemo istu cenu kada ponovo budu na lageru.

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama