Menu
Your Cart

Usisivac el61c2dbh

Usisivac el61c2dbh
Usisivac el61c2dbh
Besplatna dostava za celu Srbiju za porudžbine preko 5.000 rsd
* Peći i kamine dostavljamo besplatno sopstvenim vozilom na teritoriji cele Vojvodine i Beograda.
13,990.00 RSD

Usisivač bez kese Clean 600, uz inovativnu tehnologiju cikloniranja i ergonomski dizajn, pruža snažan učinak s lakim i jednostavnim pražnjenjem.
- Napravljen tako da najmanje pola svih plastičnih delova čini reciklirana plastika, nikada ne pravi kompromise u čišćenju.
- Šestostepeni sistem filtriranja zadržava do 99,99% čestica mikroprašine većih od 1 mikrometra i tako pruža čistiji izduvni vazduh.
- Usisivač bez kese: Više ne morate da brinete o tome koja kesa odgovara kom usisivaču, niti gde da ih kupujete ili smeštate.
- Rezervoar za prašinu i njegovi filteri su izuzetno laki za korišćenje.
- Projektovan je za lako rukovanje, omogućava dvostepeno kontrolisano pražnjenje i ograničava prosipanje prašine tokom izbacivanja.
- Lula iz dva dela: Lula se može podeliti na dva dela kako bi se ceo usisivač mogao lakše skloniti.
- Uređaj je projektovan tako da bude kompaktan i da može da se odloži horizontalno ili vertikalno, pa je odlaganje lakše i za njega je potrebno manje prostora.

* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i slike bez grešaka. Za proveru informacija pozovite telefonom jedan od maloprodajnih objekata. Za artikle koje nemamo na lageru, ne garantujemo istu cenu kada ponovo budu na lageru.

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama