Menu
Your Cart

Besplatna Dostava za iznose preko 5.000,00 din

ISPORUKA ZA CELU SRBIJU BESPLATNA ZA IZNOSE PREKO 5.000,00 DIN!

Od Subotice do Vranja,
od Negotina do Loznice

Za sve online narudžbe!

Svi naručeni artikli (od pegle do veš mašine) putem web shopa se besplatno dostavljaju na adresu potrošača za iznose preko 5.000,00 din.

Isporuka u kratkim crtama

1. Naša isporuka - dostavu vršimo besplatno za iznose preko 5.000,00 din do 50 km udaljenosti od Novog Sada. Svi naručeni artikli se isporučuju na adresu potrošača (ne na vrata).  

2. Kurirska isporuka - dostava se vrši besplatno za iznose preko 5.000,00 din na teritoriji Republike Srbije. Svi naručeni artikli se isporučuju na adresu potrošača (ne na vrata).

Isporuke se ne vrše nedeljom. Isporuka u mesta ili ulice koje nemaju asfaltirani put, nije moguća i kao takva neće biti izvršena.

*Napomena: kamini, peći i šporeti na čvrsta goriva se ne isporučuju sa kurirskom službom. Isporuku vršimo našim dostavnim vozilom do 50 km udaljenosti od Novog Sada.

eurotehna, 31.03.2022.


Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama