U periodu izmedju 01.04.-31.12.2019. godine trajaće akcija produžene garancije samo uz registraciju na sajtu na Whirlpool, Hotpoint i Indesit aparate. Vaša prava iz produžene garancije možete ostvariti kod UNIQA neživotno osiguranje a.d.o. Beograd ( u daljem tekstu: UNIQA osiguranje).

U periodu izmedju 01.04.-31.12.2019. godine trajaće akcija produžene garancije samo uz registraciju na sajtu na Whirlpool, Hotpoint i Indesit aparate.

Prava za slučaj nesaobraznosti koju Vam daje proizvođač u periodu od 2 godine od momenta kupovine uređaja, pokrivena su i polisom produžene garancije UNIQA osiguranja, u trajanju još 3 godine, odnosno ukupno 5 godina od momenta kupovine uređaja u skladu sa Posebnim uslovima za osiguranje produžene garancije.

Garancija se odnosi na dolazak servisera, rad i sve rezervne delove i to po istim uslovima koji se odnose i na redovnu dvogodišnju garanciju koja se daje na Whirlpool, Indesit i Hotpoint uređaje.

Mehanizam kojim kupac ostvaruje pravo na dodatne 3 godine garancije je sledeći:
- Kupovinom Whirlpool, Indesit ili Hotpoint uređaja, naš trgovac će Vas informisati o on-line registraciji aparata
- Potrošač vrši registraciju na sajtu www.produzenagarancija.rs, a nakon obrade dokumentacije, potrošač će na mail adresu dobiti potvrdu o produženom garantnom roku
- Telefon call centra za pomoć prilikom registracije 011/4250 050 ili na email claims@elpromotion.eu
- Rok za registraciju je 30 dana od datuma kupovine

Produžena garancija pokriva sve kategorije proizvoda.

Želimo Vam uspešnu kupovinu!