U periodu od 17.10. do 20.11.2017. uz svaki model Gorenje mašine za sušenje, ili mašine za pranje i sušenje veša, Gorenje Vam daruje Ariel prašak za pranje veša, u velikom pakovanju za 40 pranja.

Poklon Ariel prašak za pranje veša, u velikom pakovanju za 40 pranja.

Hladni i kišni dani najavljuju dolazak kraćih jesenjih i zimskih dana, koji menjaju način na koji obavljamo poslove u domu - posebno kada je reč o vešu. Ipak, veš koji se suši unutra ne samo da zauzima dragoceni prostor i zna da potraje više sati, već može izazvati i zdravstvene tegobe izazvane isparenjima ili sporama. To su samo neki od razloga zbog kojih sve više ljudi koristi mašinu za sušenje veša.

Gorenje mašine za sušenje veša sa prilagodljivom senzorskom tehnologijom čine svako vreme i doba godine pogodnim za sušenje veša. Najbolja A-klasa efikasnosti kondenzacije Gorenje mašina za sušenje je pristupačnija nego ikada pre, a uz nju preko 90% vlage ostaje u rezervoaru mašine. Zahvaljujući tome, u vazduh vašeg doma će u godini korišćenja mašine za sušenje biti oslobođeno 55 litara vlage manje nego što je slučaj kod mašine za sušenja u B klasi kondenzacije, što znači i mnogo zdraviju sredinu za boravak Vas i Vaših najmilijih.

Rad integrisanog jonizatora čini veš mekanim, mirisnim, i slobodnim od alergena. Tkanina zadržava svoj oblik i elastičnost, pa veš često nećete ni morati da peglate.

Pogledajte sve modele Gorenje sušilica i Gorenje mašina za pranje i sušenje veša

Želimo Vam uspešnu kupovinu!