Gorenje je na tržištu dobro poznati NoFrost Plus kombinovani frižider NRK6191GX zamenilo novim, unapređenim modelom NRK6191GHX.

Gorenje je na tržištu dobro poznati NoFrost Plus kombinovani frižider NRK6191GX zamenilo novim, unapređenim modelom NRK6191GHX.

U odnosu na prethodni model, NRK6191GHX je opremljen malim LED displejom iza vrata na kome možete videti temperaturu u frižiderskom delu aparata.

Kao i prethodni model, ovaj aparat se nalazi u visokom A+ energetskom razredu što je u skladu sa Gorenje orijentacijom da proizvode energetski efikasne uređaje, čime brinu o našoj okolini ali i o kućnom budžetu kupaca. Najsavremeniji NoFrost Plus sistem hlađenja ne dozvoljava stvaranje leda, dok IonAir tehnologija u potpunosti oponaša prirodni proces jonizacije i osvežava vazduh u frižideru čime produžava svežinu namirnica u njemu. NRK6191GHX opremljen je LED osvetljenjem u unutrašnjosti, a vrata aparata napravljena su od pravog nerđajućeg čelika i presvučena specijalnim TouchFree slojem za čist izgled bez otisaka prstiju.

CrispZone fioka sa kontrolom vlažnosti savršena je za voće i povrće, a FreshZone fioka čini najhladniju zonu frižidera i idealno mesto za čuvanje najosetljivijih namirnica.

Pogledajte sve modele Gorenje kombinovanih frižidera

Želimo Vam uspešnu kupovinu!