Gorenje je uvelo tri prestižna modela aspiratora, dva zidna dekorativna modela WHGC623E15X i WHGC923E15X, i jedan ostrvski model IHGC963S4X.

Gorenje je uvelo tri prestižna modela aspiratora, dva zidna dekorativna modela WHGC 623 E15 X i WHGC 923 E15 X, i jedan ostrvski model IHGC 963 S4 X.

Novi Gorenje aspiratori izrađeni su od TouchFree inoxa otpornog na otiske prstiju, sa dekorativnim staklom čija zakrivljenost doprinosi njihovom elegantnom izgledu, ali i boljem efektu uvlačenja pare tokom kuvanja.
Opremljeni su LED osvetljenjem i najsavremenijim perivim aluminijumski filterom za masnoću sa poluretanskom penom i pogodni su za odvodni ili recirkulirajući način rada.

Posebno ističemo ostrvski model IHGC963S4X iz Superior linije sa elektonskim upravljanjem na dodir, tajmerom, AdaptTech tehnologijom samostalnog prilagođavanja rada aspiratora količini i gustini pare u toku kuvanja, PowerBooost funkcijom pojačanog rada i ReFresh funkcijom konstantnog provetravanja prostorije u kojoj se nalazi.

Pogledajte sve modele Gorenje aspiratora

Želimo Vam uspešnu kupovinu!