U saradnji sa jednim od najvećih svetskih proizvođača automobila Volkswagen, Gorenje vam predstavlja nove prestižne frižidere iz svoje, na tržištu dobro poznate, retro kolekcije ORB153BL u plavoj i ORB153R u crvenoj boji. Inspirisani čuvenim kombijem VW Bully, ovi modeli kombinuju jedinstven dizajn iz 60 – tih godina sa najsavremenijom tehnologijom.

Uz svaku SensoCare mašinu za pranje veša obezbedili smo specijalan poklon – Magnetni neutralizator za sprečavanje kamenca.

Namenjeni su svima onima koji žele aparat koji svakoj kuhinji pružaju jedinstven stil, osećaj slobode i avanture dok čuva svežinu i hranljive materije namirnica u njemu.

Modeli se nalaze u visokom A+++ energetskom razredu u skladu sa poslovnom orjentacijom Gorenja da proizvodi energetski efikasne aparate i brine o našoj okolini. Imaju sve karakteristike Gorenje Ion Generation rashladnih aparata – kvalitetno LED osvetljenje i Crisp Zone fioku sa regulacijom vlažnosti.
Posebno naglašavamo dinamičko hlađenje sa jonizatorom za brzo hlađenje veće količine namirnica i simulaciju prirodnog procesa jonizacije i osvežavanje vazduha.

Želimo Vam uspešnu kupovinu!