Gorenje SensoCare mašine pružaju potpunu brigu o vešu prilagodjavajući se svakoj životnoj ulozi korisnika. Kao dodatnu vrednost savremenoj senzorskoj tehnologiji, obilju programa i praktičnim rešenjima koje ovi aparati poseduju, uz svaku SensoCare mašinu za pranje veša obezbedili smo specijalan poklon – Magnetni neutralizator za sprečavanje kamenca.

Magnetni sistem neutralizatora sprečava taloženje vodenog kamenca i produžava životni vek mašine za pranje veša, mašine za pranje sudova i bojlera, na potpuno bezbedan način bez upotrebe hemijskih sredstava. Jednostavno se montira zavrtanjem na dovod vode.

Uz svaku SensoCare mašinu za pranje veša obezbedili smo specijalan poklon – Magnetni neutralizator za sprečavanje kamenca.

Gorenje SensoCare mašine pružaju potpunu brigu o vešu prilagodjavajući se svakoj životnoj ulozi korisnika Izuzetno snažan i pouzdan Inverter PowerDrive motor radi bez četkica, otklanjajući mehaničku tenziju i habanje. Modeli SensoCare aparata sa Inverter PowerDrive motorom na taj način postižu bolje rezultate pranja, energetsku efikasnost, tihi rad, kao i duži životni vek motora i aparata. Sigurni u kvalitet i pouzdanost, pored standardnih 5 godina koje imaju sve Gorenje mašine za veš, ostvarujete 10 godina garancije na Inverter PowerDrive motor. Desetogodišnja garancija se stiče registracijom kupljenog aparata koji poseduje ovakav motor na http://www.gorenje.rs u roku od 8 nedelja od datuma kupovine.

Poklon akcija važi za sve SensoCare mašine za pranje veša od 23. januara do 26. februara ili do isteka zaliha.

Pogledajte sve modele Gorenje SensoCare veš mašina

Želimo Vam uspešnu kupovinu!