Unapred programiran kulinarski uspeh. Nove Bosch staklokeramičke ploče za kuvanje.

Na jednostavan način do savršenih rezultata: naše staklokeramičke ploče za kuvanje dizajnirane su tako da učine kuvanje i prženje što jednostavnijim. Uživajte u inteligentnoj regulaciji temperature zahvaljujući senzorima za kuvanje i prženje, kao i inovativnim kontrolama i fleksibilnim indukcionim zonama za kuvanje. Usavršite pripremu čak i komplikovanih jela uz malo rada – i mnogo uživanja


Ručak vam nikada više neće prekipeti.

Odgovarajuća temperatura odlučujuća je za dobijanje savršenih rezultata u kuvanju. Nekoliko stepeni previše i rižoto će zagoreti, mleko će iskipeti, a kobasice će se raspuknuti. Međutim ako kuvate pomoću PerfectCook senzora, on prati temperaturu šerpe za vreme kuvanja i automatski je prilagođava, stavljajući tačku na zagorela, iskipela i prekuvana jela.


Brza i jednostavna upotreba

Ravan, magnetni prsten koji se može oprati u mašini za pranje sudova pričvršćen je sa spoljne strane indukcione šerpe za kuvanje. On prenosi potrebne informacije na ploču za kuvanje. Da biste aktivirali senzor PerfectCook sve što je potrebno je da pritisnete dugme na sezoru i potvrdite aktivaciju na ploči za kuvanje. Senzor će dati signal kada bude postignuta odgovarajuća temperatura.


Bosch interfejs: staklokeramičke ploče kojima upravljate jednostavnim dodirom.

Nije uvek lako voditi računa o svim šerpama, tiganjima i podešavanjem tokom kuvanja. Zbog toga smo dizajnirali TFT displej osetljiv na dodir tako da se možete lako snaći u meniju i uvek imati jasan pregled, npr. da biste jednostavno izabrali i aktivirali dodatne funkcije. Slova su jasno vidljiva i lako ih je pročitati, a integrisane slike pomažu vam da se brzo snađete – čak i ako situacija postane haotična.