Za dodatnu sigurnost pri kupovini nove mašine za pranje veša sa inverter motorom, pored standardnih 5 godina garancije koje imaju svi Gorenje veliki kućni aparati, Gorenje od 01.12.2016. nudi krajnjim kupcima i 10 godina garancije za Inverter PowerDrive motor na svim našim modelima veš mašina koji su opremljeni sa njim. Garancija se odnosi na svaki aparat koji se proda u maloprodajnom objektu i putem internet prodavnice.

Gorenje sudomašine sa Inverter PowerDrive motorom sa izuzetnim karakteristikama, brojnim praktičnim rešenjima i dodatnom sigurnošću

10 godina garancije za Inverter PowerDrive motor na mašinama za pranje sudovaUslov za ostvarivanje 10 godina garancije na Inverter PowerDrive motor je da potrošač registruje svoj aparat na sajtu http://www.gorenje.rs u toku 8 nedelja od kupovine. Za potrošače koji nemaju pristup internetu, omogućena je registracija telefonom preko Gorenje call centra na broj 0700 100 700 ili *0700 sa mobilnih mreža.

Svi aparati na koje se odnosi ova garancija biće jasno obeleženi odgovarajućom nalepnicom u maloprodajnim objektima ili stikerom na web sajtu.

Podsećamo vas da Gorenje veš mašine sa Inverter PowerDrive motorom odlikuje minimalna potrošnja električne energije i lakše podnošenje velikih opterećenja što rezultira dužim životnim vekom aparata. Ovaj motor znatno je efikasniji i tiši u odnosu na klasične motore.

Sigurni smo da će Gorenje veš mašine sa Inverter PowerDrive motorom zbog njihovih izuzetnih karakteristika, brojnih praktičnih rešenja i dodatne sigurnosti koju pružaju, brzo privući potrošača na tržištu.

Želimo Vam uspešnu kupovinu!