Proizvodi od 1 do 10 od 29 ukupno

po strani
Strana:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pranje sudova ručno ili pomoću mašine za pranje sudova? Odgovori su različiti. Neko ko koristi deset ili više kompleta sudova svaki dan ne može da zamisli život bez pouzdane mašine za pranje sudova, dok neko ko koristi samo nekoliko tanjira dnevno smatra da nema potrebe za mašinom za pranje sudova.

pranje sudovaPročitaj više...
Kategorija Eurotehna, objavils Eurotehna

Danas, kada su nam životi raštrkani između posla, brige o deci, održavanju domaćinstva čistim, hobijima itd., jedino što nam stvarno treba jeste više vremena. Smatramo da zamrzavanje hrane ne samo da štedi dragoceno vreme, već štedi i kućni buđet. Štaviše, zamrzavanje je način da sprečimo voće i povrće od prezrevanja i osiguramo da ih jedemo dok su još uvek sočni i puni svežih i hranjivih materija.

zamrznuta hranaPročitaj više...

Tagove:

Kategorija Eurotehna, objavils Eurotehna

Unapred programiran kulinarski uspeh. Nove Bosch staklokeramičke ploče za kuvanje

Bosch staklokeramička pločaPročitaj više...
Kategorija Bela tehnika, objavils Eurotehna

Izmenjeno radno vreme tokom novogoišnjih praznika

eurotehna logoPročitaj više...

Tagove:

Kategorija Eurotehna, objavils Miloš Kostić

Gorenje OptiHeat grejni paneli, koji rade na principu norveških radijatora, omogućavaju brzo grejanje gde god da je potrebno. Vazduh iz prostorije ulazi u panel preko otvora na dnu. Električni grejač zagreva vazduh pomoću aluminijuskog izmenjivača. Zagrejani vazduh polako se uzdiže i cirkuliše u prostoriji i tako brzo i efikasno zagreva prostoriju. Topao vazduh koji izlalzi iz panela usmeren je prema prostoriji, a ne prema zidu, čime se sprečava da zid pocrni.

Gorenje konvektoriPročitaj više...
Kategorija Grejanje, objavils Miloš Kostić

Nova ORA ITO kolekcija

15.8.2019. 08.19

Nakon uspešne saradnje na dizajnu velikih kućnih aparata, nova kolekcija malih kućnih aparata dizajnirana od strane poznatog francuskog dizajnera Ora Ïto oduševiće vas savršenim minimalizmom i pomeranjem granica dizajna. Prepustite se neverovatnoj jednostavnosti i intuitivnosti korišćenja kolekcije aparata koju čine ručni mikser, štapni mikser, blender, toster, ketler i kuhinjska vaga. Aparati su dostupni u crnoj i beloj boji identičnog dizajna sa kolekcijom velikih kućnih aparata. Istražite sve trikove Ora Ïto kolekcije!

Gorenje indukcijska plocaPročitaj više...
Kategorija Bela tehnika, objavils Eurotehna

Gorenje je njihovu najnapredniju indukcijsku ploču IQ634USC zamenio modernijom IS645BG koja poseduje još bolje i naprednije karakteristike

Gorenje indukcijska plocaPročitaj više...
Kategorija Bela tehnika, objavils Eurotehna

U periodu izmedju 01.04.-31.12.2019. godine trajaće akcija produžene garancije samo uz registraciju na sajtu na Whirlpool, Hotpoint i Indesit aparate.

U periodu izmedju 01.04.-31.12.2019. godine trajaće akcija produžene garancije samo uz registraciju na sajtu na Whirlpool, Hotpoint i Indesit aparatePročitaj više...
Kategorija Bela tehnika, objavils Eurotehna

Novosti Alfa Plam

14.8.2018. 08.00

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo nove Alfa Plam proizvode koji su razvijeni u proteklom periodu, a neki od njih su plasirani i na tržište.

Alfa Plam pećiPročitaj više...
Kategorija Bela tehnika, Grejanje, objavils Eurotehna

Prvi put na našem tržištu možete da nabavite Gree Shiny On/Off prenosivi klima uređaj. Sigurni smo da će Gree Shiny prenosivi klima uređaj vrlo brzo biti prihvaćen od strane potrošača zahvaljujući funkcionalnosti, kvalitetu i praktičnim tehnološkim rešenjima.

Gree klimePročitaj više...

Tagove:

Kategorija Hlađenje, objavils Eurotehna

Proizvodi od 1 do 10 od 29 ukupno

po strani
Strana:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Developed by Davor Novakovic