Povratak na prethodnu stranicu

Doživite
savršenstvo
pranja

Doživite savršenstvo pranja
...ova generacija spaja vrhunsku tehnologiju sa estetikom, a rezultat je savršena veš mašina
<

Šta čini
savršenstvo
pranja?

Šta čini savršenstvo pranja?
...uz niz naprednih rešenja daje formulu za specijalizovano pranje svih vrsta tkanina.
<
SensoCare
technology
SensoCare technology
...definisani parametri za svaki tip tkanine donose najbolje rezultate pranja u SensoCare Gorenje mašinama.
<

GreenCare
solutions

GreenCare solutions
...obezbeđuju energetsku efikasnost i do 50% veću od A razreda.
<

SpaDrum

SpaDrum
...postoje tri različite zapremine bubnja, u zavisnosti od dubine mašine (44cm i 60cm) i od kilaže (6.5, 7, 8 i 9kg).
<
SensoCare
linije
SensoCare linije
Znak prepoznatljivosti je ekran, koji je napredniji u svakoj sledećoj liniji.
<

Gorenje SensoCare,
doživite savršenstvo pranja

Gorenje SensoCare generacija mašina za pranje veša

Doživite savršenstvo pranja

Inspirisani potrebama korisnika i poučeni dugogodišnjim iskustvom, Gorenje je stvorilo SensoCare generaciju mašina za pranje veša. Redizajnirana spolja i iznutra, ova generacija spaja vrhunsku tehnologiju sa estetikom, a rezultat je savršena veš mašina. Ergonomija po meri čoveka, spojena sa elegantnim i svedenim linijama, garantuje lako korišćenje mašine i lepši životni prostor.

SensoCare generacija mašina za pranje veša zasniva se na SensoCare tehnologiji pranja, koja uz niz naprednih rešenja daje formulu za specijalizovano pranje svih vrsta tkanina. Prirodna orijentacija Gorenja ka očuvanju životne sredine je i ovoga puta bila usmerena ka razvijanju aparata sa visokim energetskim razredom.

Šta čini SensoCare savršenstvo pranja?

- SensoCare technology

Zahvaljujući naprednim tehnološkim rešenjima i senzorskoj kontroli procesa pranja, pronađen je odgovor za tretiranje najrazličitijih vrsta veša. Tačno definisani parametri za svaki tip tkanine donose najbolje rezultate pranja u SensoCare Gorenje mašinama.

- GreenCare solutions

SensoCare generacija Gorenje mašina za pranje veša okrenuta je uštedi električne energije i očuvanju prirodnih resursa. Napredni InverterPowerDrive motor svrstava ih u najštedljivije mašine na tržištu, sa energetskim razredom A+++ -20% u modelima kapaciteta 9kg.

- SpaDrum

Delikatno pranje u SensoCare mašinama postignuto je pomoću specijalnog bubnja, koji vrhunskim materijalom, teksturom i dizajnom nežno tretira veš i štiti ga od oštećenja.

SensoCare technology

Budući da svaka tkanina zahteva specijalan tretman i različitu kombinaciju temperature, nivoa vode i okretanja bubnja, razvijena je SensoCare tehnologiju pranja. Stalna podrška osam senzora i pametne elektronike dozvolila je da se ponudi i ono što je delovalo nemoguće – mašinsko pranje bele tkanine na niskim temperaturama. Prava kombinacija parametara pranja, gde su najvažniji konstantna temperatura i lagani ritam okretanja bubnja, omogućili su da čak i bela svilena bluza dobije idealan tretman u SensoCare mašini za pranje veša. Kada je pronađeno rešenje za belo, ostalo je bilo lako.

Kada se korisnici upitaju šta ih najviše muči kod veš mašina, između ostalog, kažu da više nemaju vremena da razmišljaju o tome koje dugmiće treba da pritisnu. Zbog brzog stila života, bilo bi idealno da okrenu programator, pritisnu jedno dugme i ne razmišljaju puno. Tako su stvoreni stilovi pranja, za super brz put do najbolje opranog veša. Programi za pamuk i sintetiku mogu da se nadograde nekim od stilova pranja – TimeCare, AllergyCare, EcoCare, koji pranje čine kraćim, štedljivijim ili antialergijskim. NormalCare je stil pranja idealan za svakodnevno pranje, jer su sva podešavanja na optimalnom nivou.

Ove specijalne funkcije podržava senzorska tehnologija, koja kontroliše i podešava proces pranja u realnom vremenu. Tako je moguće da običan program traje duplo kraće ili da ima dodatno ispiranje, a sve sa istim rezultatima pranja.

GreenCare solutions

Prosečna porodica napuni mašinu za pranje veša oko 200-300 puta godišnje. Posledica toga je očigledna: velika potrošnja struje, vode, praška i vremena. Svaka savremena kompanija danas ima zadatak da brine o ovom problemu i da štiti životnu sredinu. Prema tome, veoma je važno razvijati aparate na ekološkim platformama, koje štede električnu energiju i čuvaju planetu. Gorenje mašine za pranje veša obezbeđuju energetsku efikasnost i do 50% veću od A razreda.

SpaDrum

Unutrašnjost bubnja, odnosno njegova konstrukcija, izuzetno je važna za efikasno pranje, ispiranje i centrifugiranje veša, kao i za sprečavanje fizičkih oštećenja. Bubanj kod SensoCare generacije mašina napravljen je od nerđajućeg čelika. Kako bi se postigla maksimalna efikasnost pranja, postoje tri različite zapremine bubnja, u zavisnosti od dubine mašine (44cm i 60cm) i od kilaže (6.5, 7, 8 i 9kg).

SensoCare linije

Posvećena ispunjenju želja svakog korisnika, SensoCare generacija podeljena je u četiri linije koje se međusobno razlikuju prema dizajnu, kapacitetu, energetskoj efikasnosti i ponudi programa i funkcija. Znak prepoznatljivosti je ekran, koji je napredniji u svakoj sledećoj liniji. Primary, Essential, Advanced i Superior zadovoljiće potrebe svakog korisnika, a svaka od njih će omogućiti ono najvažnije – savršeno opran veš.

Superior linija donosi vrhunske rezultate pranja i potpuno oduševljenje korisnika. Poslednja reč tehnike se ogleda kroz InverterPowerDrive motor, energetski razred od čak A+++ -20%, kapacitet do 9kg, 31 program pranja, veliki LCD ekran, kao i StainExpert, specijalistu za fleke.

Advanced linija se prepoznaje po sofisticiranim modelima sa brojnim opcijama pranja. Obratite pažnju na elegantni LCD ekran sa numeričkim i tekstualnim ispisom, koji ovu liniju čini posebnom. Izdvajamo bogatstvo programa i stilova pranja, kao i kapacitet pranja od 7kg i čak 1400 obrtaja.

Essential linija donosi dodatnu vrednost SensoCare generacije i podiže iskustvo korisnika na viši nivo. LED ekran omogućava praćenje rada mašine, dok bogat izbor od 23 programa pranja zadovoljava različite potrebe korisnika.

Primary linija je osnovna linija SensoCare generacije, sa širokim izborom programa i funkcija za moderan život. Visoka energetska efikasnost do A+++, kontrolisano senzorsko pranje i pouzdan rad mašine garantuju potpuno zadovoljstvo rezultatima pranja.

eurotehna, 21.03.2013.

Developed by Davor Novakovic